Saltar al contingut Informació de contacte

Digues la teva!

Registre Municipal de persones interessades en Participar

Si vols tenir veu i l’oportunitat de participar en els espais/processos de debat que es posin en marxa per la millora de la ciutat o d'àmbits concrets (joves, dones, esports, cultura, barris...), omple el registre que tens a continuació. La inscripció també et permetrà mantenir-te informat de la marxa de tots ells.

El registre és lliure i poden accedir-hi tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Sant Adrià de Besòs, així com també totes les persones que hi treballen o estudien. Si ets menor d’edat, hauràs de comptar amb el consentiment dels teus pares o tutors legals.

Un cop omplert el formulari les dades quedaran gravades automàticament.

Ajuntament de Sant Adrià de BesósRegidoria de Participació Ciutadana.

Formulari d'inscripció

Si ja estàs inscrit pots editar o cancel·lar la teva inscripció accedint al següent enllaç

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs com a responsable del tractament informa que les dades facilitades en aquest formulari seran tractades per gestionar la seva participació en els espais/processos de debat que es posin en marxa. Aquest tractament es farà legitimat per l'exercici de les funcions pròpies de l'Ajuntament en l´àmbit de les seves competències. Les dades seran conservades mentre duri la finalitat i no seran cedides a tercers excepte per obligació legal. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició de les seves dades i els de limitació dels seus tractaments mitjançant instància presentada davant el Registre General d´Entrada de l´Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Si considera que els seus drets han estat vulnerats es pot dirigir a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades www.apdcat.gencat.cat.

Barri del domicili o l'activitat del interessat a Sant Adrià

Adreça del domicili o l'activitat del interessat a Sant Adrià

Correu electrònic de contacte

Telèfon de contacte

Si sou menors d'edat és necessari que el vostre tutor legal doni el seu consentiment. Introuduiu el nom, cognoms i DNI del pare, mare o tutor/a legal.

Àmbits Àmbits sobre els quals està interessat a participar

Àmbits sobre els quals estas interessat a participar