6è Tinent d'Alcaldessa i Regidor

Càrrec 6è Tinent d'Alcaldessa i Regidor

Àrea Esports, Societat del Coneixement i Recursos Humans

Partit polític Grup Municipal Socialista (PSC)

Regidor dels districtes de La Catalana i Trajana - Monsolís

Biografia

 Encara que vaig néixer a Badalona en la Clínica del Carmen, la meva infància i adolescència transcorre en el barri de La Catalana, on els meus pares van viure gairebé tota la vida, per a viure després a Sant Adrià, on resideixo actualment, a excepció d'una temporada a Panamà, on em vaig traslladar amb els meus dos fills, per motius professionals, però sobretot personals. Vaig tornar a Barcelona al 2009. Molt aficionat a l'esport i encara que vaig començar molt tard a practicar Taekwondo en el gimnàs de la nostra ciutat, he aconseguit diversos títols nacionals i internacionals, aconseguint formar part de l'Equip Olímpic en l'Olimpíada de Barcelona 92.  Vaig ser president del Club de Gimnàstica La Mina Gervasio Deferr.  Gràcies a un bon amic em vaig afiliar al Partit Socialista de Catalunya i a la Agrupació Socialista de Sant Adrià on vaig poder veure la manera d'ajudar a créixer a aquesta magnífica ciutat.

Perfil professional

La meva adolescència la vaig passar treballant en l'antic forn de pa de Ramón Gou, situat en la Plaça de la Vila fins a començar el servei militar i una vegada finalitzat vaig treballar al costat del meu pare durant sis anys a la antiga fàbrica INBESA fins que la van tancar i ens van traslladar a Martorell, absorbits per un gegant de la laminació anomenat CELSA on vaig estar 20 anys arribant a ser Cap de Producció. Vaig decidir deixar aquesta empresa per a dedicar-me a l'Advocacia treballant en un despatx d'advocats de Barcelona combinant-lo amb el meu treball a Transports Metropolitans de Barcelona, Metro. 

Vaig cursar els meus estudis en el C.N. Jose Aguilera Serra de La Catalana, per a acabar els superiors a l' I.N. Bernat Metge en La Verneda i una vegada acabats, vaig realitzar les meves carreres universitàries llicenciant-me en:- Direcció i Administració d'Empreses, Llicenciat en Dret i Econòmiques (no terminada).

A més soc Perit Judicial Informàtic, Especialista en Auditories i Peritatge i Delegat en Protecció de Dades, creant la meva pròpia empresa dedicada a la Protecció de Dades.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52.206,00 €

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic fburgos@sant-adria.net