17 de maig: contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere

Abracem la diversitat. STOP LGTBIFòbia

El Dia Internacional contra la Homofòbia i la Transfòbia se celebra el 17 de maig per commemorar que l'OMS va eliminar, el 1990, l'homosexualitat de la llista de malalties mentals. Aquest dia s'organitzen tot tipus d’accions que serveixen per denunciar la discriminació de les persones homosexuals, lesbianes, bisexuals i transsexuals per fer avançar els seus drets arreu del món.

Aquest any, sota el lema "Abracem la diversitat. STOP LGTBIFòbia", a Sant Adrià es desenvoluparan accions i activitats per sensibilitzar sobre aquesta situació. Us hi esperem!

Dilluns, 17 de maig

De 9 a 13 h i de 15 a 19 h

*Fotoreclam "Abracem la diversitat. STOP LGTBIFòbia". Vine al CIOD i participa-hi! Et regalaran una mascareta amb els colors per la diversitat.

*Presentació de l'acció Bancs per la diversitat a lnstagram. Fes-te una foto on trobis els "bancs per la diversitat i la tolerància" (pintats amb els colors de l'arc de Sant Martí) i penja-la a Instagram.

Marca les cinc persones que vulguis a @cioddonessab, @polidorsab i @ccbesossab amb les etiquetes #LGTBIQ+, #AmbOrgullAlPolidor.

*Joc de la diversitat. Juga a la ruleta de la diversitat del Polidor. Tira a la ruleta i cauràs en una pregunta sobre la diversitat. Si l’encertes, te’n pots endur un premi! Al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor.

*Tallers de LGTBIQ+ Activitats diverses de prevenció de l'LGTBIfòbia als centres educatius de la ciutat.

*Presentació de les maletes per la diversitat. Recull de contes i llibres sobre la temàtica de l'LGTBIQ+ per als centres educatius. Demana-les al CIOD.

*Presentació del fons documental amb temàtica LGTBIQ+.Creació d'un fons documental per a les biblioteques municipals. Consulta i préstec a la Biblioteca Sant Adrià i a la Biblioteca Font de la Mina.

Divendres, 21 de maig

18 h Taller de la diversitat LGTBI “Amb orgull al Polidor” *

Un espai per compartir experiències sobre diversitat LGTBI i per parlar sobre els mites del col·lectiu (estigmes, prejudicis, estereotips...).

Inscripcions obertes per WhatsApp al 662 55 46 88.

18 h Columna per la diversitat . Pintada de la columna per la diversitat i la igualtat al Polidor

18 h Punt de trobada juvenil per la diversitat. T'estem buscant! Vols formar part del nou grup de joves en favor de la diversitat i la igualtat LGTBI del Polidor? T'hi esperem el proper dia 21 de maig a les 18 h.

Del 17 al 21 de maig

QUIZ LGTBI. Participa al joc de preguntes i respostes per la diversitat al nostre perfil d’lnstagram (@polidorsab).

Del 17 de maig al 2 de juliol

*Exposició “Amb orgull al Polidor”. Mostra sobre diversitat i LGTBI. A l‘exterior del Centre Juvenil Polidor (passadís d’accés de la Rambleta). #AmbOrgullAlPolidor

*Mascaretes LGTBIQ+. Si participes en alguna de les activitats organitzades, et regalarem una mascareta (una mascareta per persona fins que s'acabin).

Llocs: CIOD, Centre Juvenil Polidor i Centre Cultural Besòs.

Organitza: Regidoria d'Igualtat, Regidoria de Joventut, Regidoria de Cultura, Centre Juvenil de Producció Cultural Polidor i CIOD (Centre d'informació i Orientació de la Dona), Centre Cultural Besòs.

Per a més informació:

Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor

Centre Cultura Besòs

CIOD (Centre d'Informació i Orientació de la Dona)


Sant Adrià de Besòs, 14 de maig de 2021


arxivat sota: