“El elegido” tanca el Cicle de Cinema Gaudí

Dijous 16 de març, a les 20 h, a l’Ateneu Adrianenc

El proper dijous 16 de març es projectarà la tercera i darrera película del Cicle de Cinema Gaudí: El elegido. La sessió serà com sempre a les 20h, a l’Ateneu Adrianenc.

El preu de l’entrada general serà de 4,5 €. Per als socis de l’Ateneu, de la Biblioteca de l’Ateneu, i les persones amb Carnet Jove el preu serà de 3 € i els membres del Club La Vanguardia gaudiran de dues entrades al preu d’una.

Sinopsi
Espanya, 1937. Caritat del Río recluta el seu fill Ramon per formar part de la missió secreta ordenada per Stalin d'assassinar Trotski, a qui considera un traïdor. Després d'un temps de preparació a Rússia a mans del servei d'espionatge soviètic, el Ramon viatja a París sota una nova identitat, la d'un belga ric anomenat Jacques Mornard. Allà sedueix la Sylvia, una jove trotskista que posteriorment serà secretària de Trotski. L'any 1940, Trotski s'exilia a Mèxic. La seva dona i la Sylvia l'acompanyen. El Ramon també s'instal·la a Coyoacán per ser a prop de la Sylvia i dur a terme el seu pla. Aliena a les intencions del seu estimat, la Sylvia introdueix el Ramon en el cercle íntim del seu objectiu.
Director i guionista: Antonio Chavarrías
Repartiment: Alfonso Herrera, Hannah Murray, Julian Sands, Elvira Mínguez, Frances Barber, Henry Goodman, Gustavo Sánchez Parra, Emilio Echevarría, Javier Godino, Luis Rosales, Brontis Jodorowsky, Alejandro Calva

Sant Adrià de Besòs, 13 de març de 2017
arxivat sota: