800 infants participen en els Casals d'Estiu del municipi

Els Casals ofereixen un ampli programa d'activitats durant les vacances escolars

Les entitats de lleure del municipi ofereixen com cada any durant els mesos de juny i juliol els Casals d’Estiu. Un espai on els infants i joves poden gaudir durant les vacances escolars d’un ampli programa d’activitats que inclou jocs, esports, piscina, excursions i colònies i on a més de divertir-se aprenen a conviure, a ser autònoms i solidaris. Per tant, lleure i aprenentatge s’ofereixen a parts iguals en els Casals d’Estiu.

En la campanya d’enguany han participat prop de 800 infants, d'edats compreses entre 3 i 14 anys, dinamitzats per quasi 150 monitors i monitores que formen part de les entitats ADEDI – col·legi Amor de Deu -, A.J. Barnabitas, AMPA Pompeu Fabra, Associació Casal Infantil la Mina, Casal Infantil El Drac, Esplai Gadgetosplai, Salesians Sant Jordi-PES La Mina, que són les encarregades de desenvolupar les activitats per tal de que els nens i nenes adrianencs es diverteixin durant les vacances.

L’Ajuntament col·labora amb els Casals d’Estiu amb l’oferta gratuïta de l'ús de les piscines, autocars, així com en la cessió d'espais i altres materials per un gran nombre de les activitats que es realitzen. Tanmateix, organitza la Festa dels Casals, que enguany es va celebrar el passat divendres 15 de juliol a la plaça de la Vila, on tots els infants van participar en una jornada d'animació amb aigua i escuma.

Sant Adrià de Besòs, 29 de juliol de 2016

arxivat sota: