Al desembre tornen les inscripcions als cursos de català!

El CNL de Badalona i Sant Adrià presenta una nova oferta de cursos per al segon trimestre de l’any acadèmic 2023-2024. S’oferiran nivells des de l’Inicial (A1) fins al Suficiència 3 (C1).

El CNL de Badalona i Sant Adrià presenta una nova oferta de cursos per al segon trimestre de l’any acadèmic 2023-2024, amb els quals podràs aprendre català o millorar el teu nivell. S’oferiran nivells des de l’Inicial (A1) fins al Suficiència 3 (C1).

Les inscripcions es faran en dos torns: el de matrícula preferent, el 19 de desembre, per a l’alumnat del CPNL del darrer any i, a continuació, el de matrícula general, el 20 i 21 de desembre.

La inscripció es farà en línia a través del portal https://inscripcions.cpnl.cat/. Si no saps quin és el teu nivell de català, pots demanar hora fins al 15 de desembre per fer una prova gratuïta a través del web https://inscripcions.cpnl.cat/ProvaColocacio.

Trobaràs tota la informació sobre els cursos i els horaris d’inscripció al nostre web: www.cpnl.cat/santadria.

A banda dels cursos de llengua, el CNL de Badalona i Sant Adrià ofereix diferents activitats per millorar el català, com el programa de parelles lingüístiques del Voluntariat per la Llengua (VxL), les tertúlies presencials o els clubs de lectura fàcil, que pots consultar a la secció El català, també fora de l’aula, del nostre web.

On som?

Ens pots trobar a la plaça de Guillermo Vidaña i Haro, s/n (edifici Polidor) de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres, o pots contactar amb nosaltres al 93 381 20 05 i a santadria@cpnl.cat.

+ informació:

  • El nostre web www.cpnl.cat/santadria
  • Les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter o Instagram