Al setembre tornen les inscripcions als cursos de català!

El 12 i el 13 de setembre, amb matrícula preferent per a l’alumnat del CPNL del darrer any, i del 14 i al 16 de setembre per al públic en general.

Si vols millorar el teu nivell de català tant oral com escrit, el Servei Local de Català de Sant Adrià t’ho posa fàcil amb una nova oferta que inclou tots els nivells, des de l’inicial fins al superior!

El 12 i el 13 de setembre, amb matrícula preferent per a l’alumnat del CPNL del darrer any, i del 14 i al 16 de setembre per al públic en general. La inscripció es farà en línia a través del portal. Si no saps quin és el teu nivell de català, demana hora per fer una prova gratuïta del 5 al 9 de setembre a través d'aquest enllaç.

Com sempre, tota la informació sobre els cursos i els horaris d’inscripció al web del CPNL Sant Adrià.

Els cursos de català t’ajuden a estar a punt quan arribi el moment: una oportunitat de feina, d’estudis, de millora personal.... Els certificats oficials i els cursos de català obren portes!

I si vols obtenir el nivell superior de català (C2), el pots fer amb nosaltres amb un curs en línia, anual o semestral, que començarà també a la tardor.

I també...

El proper mes de setembre tornen les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua, que permeten als aprenents practicar el català en un ambient distès amb una persona voluntària.

On som?

Ens pots trobar a la plaça de Guillermo Vidaña i Haro, s/n (edifici Polidor) de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres (93 381 20 05, santadria@cpnl.cat).

+info:

Sant Adrià de Besòs, 1 d'agost de 2022

arxivat sota: