El proper mes de setembre no us perdeu la Festa Major !

Del 8 a l’11 de setembre podreu gaudir d’un ampli ventall d’activitats. Trobareu cultura, esport i oci per passar una bona estona sols, amb amics o en família.Us hi esperem!

El cartell de la Festa Major de 2022 ja llueix a la ciutat i el podeu veure a la façana de l'Ajuntament i als aparadors instal.lats al Mercat municipal. El mes de setembre, com cada any, Sant Adrià s'omplirà de tradició, música, espectacles, cultura i esports. La ciutat celebra la seva Festa Major.

Enguany la celebració començarà el dia 8, dia del patró, Sant Adrià, amb la venda del pastís de Festa Major, a càrrec de Dones del Futur, i continuarà durant tota la jornada amb un seguit d’activitats entre les quals destaquem el pregó de Festa, que tindrà lloc a les 19.30 h, a la carpa de la plaça de la Vila. Els pregoners seran els joves de l’equip Chavalier’s Sant Gabriel, guanyadors de la primera edició de la lliga estatal de la Copa Col·legial 2022.

En aquesta edició de la Festa no hi faltarà la cultura popular amb la tabalada, la trobada gegantera, el cercavila de gegants,el correfoc, i l’actuació de sardanes. La música i el ball també seran protagonistes, hi haurà concerts tots els dies i d’estils diversos, com ara les dues actuacions de l’Escola Municipal de Música Benet Bails (el concert a càrrec de l’alumnat i professorat i l’actuació de la Big Band).

Els espais a l’aire lliure de la ciutat seran també escenari d’activitats per als infants i les famílies com la Festa del Riu i la Festa del Mar. A més a més, el programa inclou exposicions, una ruta cultural i un ventall ampli d’activitats esportives. Feu la vostra tria!

Trobareu tots els detalls de les activitats al PROGRAMA DE FESTA MAJOR.

Sant Adrià de Besòs, 5 d'agost de 2022

 

arxivat sota: