Cadena humana per la salut mental

A partir d’aquest mes de juny ja us podeu inscriure per participar en la cadena humana que, sota el lema “Units per la Salut Mental, s’organitzarà el 10 d’octubre

Fa més de 12 anys que l’Ajuntament de Sant Adrià va posar en marxa la Taula de Salut Mental,  un espai de coordinació tècnica entre els professionals dels diferents serveis que atenen persones de Sant Adrià amb dificultats en salut mental: ABS Doctor Barraquer, ABS La Mina, CSMA i CSMIJ La Mina, CSMA II Badalona, CSMIJ Creu Verda, CDIAP, Centre de Dia Bètula, Salut Mental Barcelonès Nord-Associació, Programa ACCES del Consorci de la Mina, Federació Salut Mental Catalunya, CAD i Ajuntament.

El Dia Mundial de la Salut Mental se celebra el 10 d'octubre i ja fa anys que la Taula porta a terme diferents activitats de sensibilització amb l'objectiu de fer visible la salut mental i de treballar per eliminar-ne l'estigma.

Enguany, i amb el suport de Fundació La Caixa, s’organitzarà una celebració ben sonada i per això cal la participació de tothom. Sota el lema “Units per la Salut Mental” s’organitzarà, el dia 10 d'octubre, a les 12 h, una cadena humana que uneixi els dos marges de Sant Adrià, creuant el riu, i posteriorment fer una marxa fins a la plaça de la Vila.

El tram que cal cobrir és de 1.050 metres, aproximadament, per la qual cosa calen unes 1.000 persones. Cada persona participant tindrà una samarreta amb el lema i un globus per enlairar-lo a les 12 h.

Inscripcions

Instituts, entitats i població en general, tothom és cridat a participar-hi. Cal l'ajuda de tothom per poder aconseguir aquest repte! A partir d’aquest mes de juny s’obren les inscripcions.

-Els instituts poden contactar amb el Servei d’Educació tel. 93 381 20 04, ext.6332, c/e  csantacreu@sant-adria.net

-Les entitats poden contactar amb el servei de Participació Ciutadana, tel. 93 381 20 04, ext.1431 o 1420,  c/e  pciutadana@sant-adria.net

-Els ciutadans i ciutadanes han d’omplir el formulari que trobaran la web www.sant-adria.net

Sant Adrià de Besòs, 1 de juny de 2017arxivat sota: