Dia Mundial de la Salut Mental

7 d'octubre de 2023, al Parc Fluvial del Besòs. Obertes les inscripcions online per participar a la Marxa per la Salut Mental. Punt presencial d'inscripció a la pl. de la Vila, els dies 23 i 30 de setembre.

El proper 7 d’octubre 2023, Fòrum Salut Mental i Addiccions celebrarà el Dia Mundial de la Salut Mental al Parc Fluvial del Besòs, on també es durà a terme l' 11a Marxa per la Salut Mental.

Celebrem una jornada oberta a tothom per tal d'afavorir la visibilitat, la integració i la desestigmatització del col·lectiu de persones amb problemes de salut mental, però també per reivindicar la defensa dels nostres drets i la millora de la nostra qualitat de vida.

A través de la conscienciació i sensibilització de la ciutadania, volem obrir la mirada a aspectes més globals de la salut mental i els seus efectes en les persones i en les comunitats, efectes que han estat agreujats per un entorn post pandèmic i una incertesa general envers el futur.

La jornada, que començarà a les 9.30 i finalitzarà a les 13 h es dividirà en tres parts:

Acte institucional

En el qual participen els Consellers de Salut i Drets Socials, la Consellera d’Educació i el Secretari de Treball de la Generalitat de Catalunya i les alcaldesses de Santa Coloma de Gramenet i de Sant Adrià de Besòs.

L’acte finalitzarà amb la lectura d’un manifest per part de representants i usuàries de Fòrum Salut Mental i Addiccions.

11a Marxa per la Salut Mental

Que consistirà en una caminada oberta a la ciutadania en un circuit circular al Parc Fluvial del Besòs.
Amb la vostra inscripció rebreu una samarreta, un entrepà i aigua i els diners recaptats serveixen íntegrament per finançar altres activitats d'esports integratius i que treballem la millora de la salut mental, la qualitat de vida i la integració a través de l'esport.

Activitats de fi de festa

En finalitzar la marxa, i a la zona de sortida i arribada, farem una festa final amb música, ball i zumba oberts a tothom.

CIRCUIT CIRCULAR

Des del mural Parc Fluvial del Besòs (sota pont B20) fins el pont del ferrocarril Sant Adrià de Besòs.

Inscripcions

Es poden fer a diferents espais de Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona i online a https://forumsalutmental.org/ca/

A Sant Adrià la inscripció presencial serà a: 

Plaça de la Vila

23 i 30 de setembre de 10 a 14h

Més informació en aquest enllaç

Sant Adrià de Besòs, 20 de setembre de 2023

 

 

arxivat sota: