El Campus Diagonal-Besòs i la Fundació b-TEC impulsen el programa de beques Compromís «Josefina Auladell» per a futurs estudiants de la UPC

Els ajuts s’atorgaran a estudiants de Sant Adrià de Besòs

Les noves beques i ajuts «Josefina Auladell» s´emmarquen en el conveni de col·laboració entre el Consorci del Campus Diagonal-Besòs i la Fundació b-TEC i van dirigides a futurs estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya, del Campus Diagonal Besòs. El conveni té una vigència fins el 2027 amb possibilitat de pròrroga per 4 anys més.

Les persones becades hauran de dur a terme tasques vinculades a l’impacte en el territori (màxim deu hores setmanals) com ara mentoria a jovent, extraescolars a centres docents o entitats col·laboradores, treball comunitari, formació d’adults, etc.

Els ajuts, en aquesta primera convocatòria, s’adrecen a estudiants residents a Sant Adrià de Besòs que hagin cursat estudis a l’entorn del Campus Diagonal-Besòs (està previst que en futures convocatòries s’ampliï la zona geogràfica al districte de Sant Martí); amb un nivell de renda homologat a les beques de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació; i una nota de selectivitat adient pel grau que es vulgui cursar a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Per tal de complir amb el principi d’igualtat s’atorgaran dues beques per a nois i dues per a noies, i la dotació econòmica de cadascuna serà de 5.000 €.

Sant Adrià de Besòs, 16 de maig de 2023

 

arxivat sota: