El Premi de Fotografia Isabel Rojas celebra la cinquena edició

Els treballs es poden presentar fins al 30 d'octubre d'enguany

 L’ Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el Consell Municipal d’Accessibilitat i l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista convoquen el V Premi de Fotografia Isabel Rojas.

La temàtica d’aquesta edició és la discapacitat (física, intel·lectual i/o sensorial) i les fotografies poden reflectir qualsevol aspecte de la vida diària (feina, educació, esport, oci, turisme, cultura, etc). Els treballs es poden presentar fins al 30 d’octubre de 2022. Podeu consultar tots els detalls sobre el format, calendari, requisits, etc, a les bases del concurs.

Aquest Premi és un homenatge a Isabel Rojas Castroverde, adrianenca que va viure i treballar a Sant Adrià fins a la seva mort a causa de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Va impulsar la creació de l’Arxiu Municipal que porta el seu nom, va lluitar per millorar l’accessibilitat del municipi i per la igualtat d’oportunitats de les persones amb diversitat funcional i va treballar incansablement per visibilitzar l’ELA, recaptar fons per a la recerca de la malaltia i per donar suport a les persones afectades i a les seves famílies. Gran aficionada a la fotografia, aquest concurs és un reconeixement a la Isabel.

El lliurament de premis tindrà lloc el 2 de desembre en el marc dels actes de celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

BASES EN CASTELLÀ

BASES EN CATALÀ

Sant Adrià de Besòs, 23 d'agost de 2022

arxivat sota: