El Refugi Antiaeri acull la presentació d'un llibre de relats de Sant Adrià

L' antologia La Nit Mil Dos és una creació del grup literari Agosarad@s

El passat dijous 9 de juny, el grup de creació literària Agosarad@s van presentar la tercera antologia de relats titulada La Nit Mil Dos, al Refugi Antiaeri de Sant Adrià de Besòs. A l'acte literari hi va assistir també la regidora de Polítiques d'Igualtat, Filo Cañete.

El llibre inclou deu històries que es desenvolupen a Sant Adrià i que precisament tenen com a punt de partida el refugi , un espai que, a banda de la seva vessant de memòria històrica de la ciutat, es consolida també com a escenari d'activitats culturals al servei dels ciutadans i ciutadanes.

El grup Agosarad@s va sorgir dels tallers de relats curts i escriptura que ja fa uns anys organitzava el CIOD (Centre d’Informació i Orientació de la Dona) amb un doble objectiu: en primer lloc, potenciar l’escriptura com a eina d’expressió del pensament i la creativitat de les dones i, en segon lloc, donar impuls al Concurs de relats breus Paraules d’Adriana que es duu a terme anualment.
Actualment el grup està format per 7 persones, tot i que a l’antologia hi participen també antics components, i el seu punt de trobada és l’Ateneu Adrianenc.

Els escriptors i escriptores autors de La Nit Mil Dos són els següents: Anna M. Saura Passarell, Carmen Caballero, Elisenda G. I Massot, Maite Delgado Miranzo, Maite Doñágueda, Marco Antonio López, María Franco, Maria Rosa López, Pilar López i Rosa Pastor.
Els beneficis que s’obtinguin de la venda del llibre es destinaran íntegrament al menjador social de Sant Adrià. Les persones que vulguin amb aquest grup literari ho poden fer a través del correu electrònic agosarades@outlook.com

Sant Adrià de Besòs, 13 de juny de 2016

arxivat sota: