Els centres educatius de Sant Adrià s’adhereixen a la Xarxa de Coeducació

La Xarxa de Coeducació es un espai de coordinació iniciat l’any 2013 i on participen representants de tots els centres educatius del municipi, el CRP (Centre de Recursos Pedagògics), el CIOD (Centre d'Informació i Orientació de la Dona) i els serveis d’Igualtat i Educació de l'Ajuntament.

La tasca fonamental de la xarxa és promoure la integració de la coeducació com a eix transversal dels centres educatius, des de la convicció de que aquesta és la resposta per evitar discriminacions de gènere i contribuir a una societat més equitativa i respectuosa, treballant per reconèixer les potencialitats i singularitats dels infants, independentment del seu sexe. És també el primer esglaó de prevenció de la discriminació i la violència masclista.

Durant el passat mes de març i aquest mes d'abril tots el centres educatius de la nostra ciutat s'estan adherint a aquesta xarxa, amb un acte simbòlic de col·locació d'una plaça amb la imatge que representa aquesta xarxa en cadascú dels centres educatius. També s’ha signat un document on les escoles i instituts es comprometen a vetllar per una educació amb una mirada coeducadora. Amb aquesta acció es consolida el treball en xarxa de tots els centres educatius de Sant Adrià.

Sant Adrià de Besòs, 2 d'abril de 2024

arxivat sota: