Els Salesians Sant Jordi-PES La Mina reben un dels Premis de Civisme 2016

El projecte Identitats i Miralls ha estat guardonat amb el Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació
Els Salesians Sant Jordi-PES La Mina reben un dels Premis de Civisme 2016

Foto: Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya

El projecte Identitats i Miralls dels Salesians Sant Jordi-PES La Mina ha estat guardonat amb un dels Premis de Civisme als Mitjans de Comunicació 2016, en la modalitat de treballs d’ Internet. Aquest  Premi reconeix les iniciatives que han sobresortit pel tractament de valors de civisme i han exercit un determinat impacte social en tres categories: produccions televisives, producció radiofònica i treballs d’Internet.

Els Premis de Civisme als Mitjans de Comunicació formen part dels Premis de Civisme que organitza el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i  que inclouen també el Premi Serra i Moret, el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil. Aquests guardons es convoquen anualment amb l’objectiu d’estimular i premiar accions, iniciatives, entitats i persones que, des d’àmbits professionals i franges d’edat diferents, tractin el civisme o proposin reflexions i millores al seu entorn.

El lliurament dels Premis de Civisme 2016 va tenir lloc el passat 15 de desembre i va ser presidit pel vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau.

Sant Adrià de Besòs, 21 de desembre de 2016

arxivat sota: