Exposició "Imatges per pensar"

Una reflexió sobre absències, presències i tòpics relacionats amb la representació de les dones. Del 14 de novembre al 2 de desembre, a la Biblioteca Sant Adrià

L’ Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, des d’aquest any és membre de l’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació. Aquest és un òrgan de participació ciutadana impulsat per diferents ajuntaments, concretament 21 ens locals, que té l’objectiu de promoure una cultura crítica al masclisme, en relació als estereotips de la feminitat i el paper de les dones en els mitjans de comunicació.

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat ha inclós en el programa d'activitats del Dia Internacional contra la violència vers les dones, que es desenvolupa al llarg d'aquest mes de novembre, l'exposició “Imatges per pensar”, cedida per l'Observatori. Aquesta mostra té la voluntat de generar una reflexió al voltant d’algunes absències, presències i tòpics relacionats amb la representació de les dones i que són freqüents en els continguts dels mitjans de comunicació.

Les imatges han estat produïdes per l’artista visual Tània Burgos Fernàndez, que fa una proposta gràfica propera als pictogrames que permet treballar els significats de les imatges d’una manera assequible i oberta a interpretacions diverses.

Aquesta exposició s’instal·larà a la Bilioteca Sant Adrià del 14 de novembre fins al 2 de desembre. Relacionat amb el mateix tema s'organitzarà la xerrada de reflexió i debat: Com són les notres relacions amoroses? Jo desitjo un amor de pel·lícula? Serà també a la Biblioteca Sant Adrià dimarts, 29 de novembre a les 18 h.


Sant Adrià de Besòs, 14 de novembre de 2016

arxivat sota: