Festa Popular de Benvinguda del curs 2017–2018 al Campus Diagonal Besòs

25 d’octubre, d’11 a 15 h, als Jardins de Can Llima

Demà 25 d’octubre se celebrarà la Festa Popular de Benvinguda del curs 2017-2018 al Campus Diagonal Besòs. La trobada festiva, oberta a tots els ciutadans i ciutadanes, tindrà lloc als Jardins de Can Llima al mateix Campus.

Durant la jornada, que començarà a les 11 h els assistents podran conèixer diferents projectes universitaris d’innovació presentats per les associacions d’estudiants de l’EEBE, així com algunes propostes ciutadanes a través d’associacions del Districte de Sant Martí de Barcelona i de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Un grup de músics de vent, professors de l’Escola Municipal de Música Benet Bails, presentaran els seus treballs de jazz innovador, i també hi haurà un dinar ofert per la Fundació Formació i Treball que convidaran gratuïtament a menjar la seva especialitat: ”la fideuà del campus” . La festa finalitzarà després de dinar, sobre les 16 h.

Les persones que ho desitgin podran visitar les instal·lacions del campus, conèixer els seus projectes del futur desenvolupament i veure en detall la proposta arquitectònica de la nova residència d’Estudiants i d’Investigadors, que aquest mes començarà les obres.

Sant Adrià de Besòs, 24 d'octubre de 2017