Inauguració de la nova gespa del Camp de Futbol Municipal José Luis Ruiz Casado

L' acte tindrà lloc dissabte, 19 de setembre, a les 12 h

El proper dissabte 19 de setembre, a les 12 h, tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració de la nova gespa artificial del terreny de joc al Camp de Futbol Municipal José Luis Ruiz Casado.

Els treballs, que van finalitzar el passat mes de febrer,  han consistit a substituir la gespa artificial del camp - molt deteriorada tant per l’ús com per les condicions ambientals que suposa la proximitat del mar- i a instal·lar noves connexions amb el sistema d’aigües freàtiques que permetin regar el camp i fer l’equipament més sostenible. La nova gespa és de gran qualitat i incorpora l’última tecnologia.

Aquesta intervenció ha estat possible gràcies a les aportacions econòmiques de la Diputació de Barcelona i de la Federació Catalana de Futbol i a  la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià que ha dut a terme l’execució. El cost aproximat de l’obra ha estat de 200.000 € i en un futur està previst continuar les millores de l’equipament amb l’adequació de la sala tècnica.

La inauguració comptarà amb les intervencions de l’alcalde, Joan Callau; del regidor d’Esports, Juan Carlos Ramos; del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i del president del Club de Futbol Sant Gabriel, Gregori Peralta.

Posteriorment se celebrarà un partit de futbol entre els equips de la Divisió d’Honor, categoria infantil del RCD Espanyol i de l'equip infantil A del Club Esportiu Sant Gabriel.

Sant Adrià de Besòs, 18 de setembre de 2015


 
arxivat sota: