L’ Ajuntament dona suport als col·lectius vulnerables

L’ Ajuntament dona suport als col·lectius vulnerables

L'alcaldessa amb els representants de la Plataforma Autonomia Personal

L’Ajuntament de Sant Adrià ha renovat avui els convenis amb tres entitats socials de Sant Adrià (l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer, l’Associació Prodisminuïts Psíquics Sant Adrià i l’Associació Plataforma Autonomia Personal). Una col·laboració que es manté des de fa anys i que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones del municipi que més ho necessiten.

Aquest any 2022 el consistori aportarà:

A l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer BSS (AFABSS) 12.780 € per finançar els tallers estimulatius per a persones malaltes diagnosticades del municipi i la gestió psicològica i emocional de les famílies que es duu a terme a través del Grup d’Ajuda Mútua (GAM).

Conveni social Alzheimer

A l’Associació Prodisminuïts Psíquics Sant Adrià (ASSA) 8.678 € per a la gestió d’activitats de dinamització i lleure de persones amb discapacitat intel·lectual de la ciutat. L’entitat treballa des de l’any 1969 en el municipi per garantir a aquest col·lectiu una vida digna i amb els mateixos drets i deures que qualsevol altre ciutadà.

ASSA Conveni social

A l’Associació Plataforma Autonomia Personal 35.000 € per finançar el Programa per l’Autonomia Personal i la Vida Independent». Aquest programa dona suport a les persones amb diversitat funcional en la selecció, formació, gestió i contractació dels seus assistents personals i en la gestió de les ajudes que els faciliti una vida independent fora de la unitat familiar o de la residència.

El suport municipal als col·lectius vulnerables de la ciutat continuarà i properament se signaran convenis amb altres entitats socials del municipi.

Sant Adrià de Besòs, 20 de maig de 2022

arxivat sota: