L’ Ajuntament i el RCD Espanyol continuen la col·laboració per donar suport i promoure activitats de caire social a Sant Adrià

El conseller delegat del RCD Espanyol, Mao Ye Wu, i l’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, han renovat el conveni de col·laboració que les dues entitats mantenen des de fa anys per al suport i promoció d’activitats de caire social a la ciutat. A la signatura també han assistit Narcís Sarrats, de l’Associació AFANOC, i José Luis Velasco, de FUNDISOC.

Aquest any 2022 es farà una donació de 4.582 € a l’Associació AFANOC, de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya, destinada a despeses de subsistència i seguiment psicosocial de dues famílies d’Ucraïna en tractament oncològic que tenen acollides a la Casa dels Xuklis.

A més a més, es farà una aportació econòmica de 5.333 € a l’entitat FUNDISOC per finançar part del cost del casal d’estiu per a infants amb dificultats socials derivats dels Serveis Socials municipals.

Finalment, 2.085 € es destinaran a l’adquisició de 310 samarretes i 500 bosses de cotó amb el logo de la «Festa de Primavera» dels centres oberts.

Sant Adrià de Besòs, maig de 2022

arxivat sota: