L’ enllumenat nadalenc arriba a més carrers de la ciutat

Divendres 18 de novembre, a les 17.30 h, tindrà lloc l’acte d’encesa de llums, a la pl. de la Vila, amenitzat per activitats lúdiques per a grans i petits

El proper 18 de novembre, a partir de les 17.30h tindrà lloc l’acte d’encesa de les llums de Nadal. Aquesta celebració, com en altres edicions, es farà a la pl. de la Vila i comptarà amb animació infantil amb el grup «Els Farsants», amb l'actuació de l'escola de dansa adrianenca «Tercer Acte» (18.30h) i l’actuació «Rebent el Nadal amb jazz» de la Big Band de l’Escola Municipal de Música Benet Bails (19h).

Com ja és tradicional s’il·luminaran carrers de tots els barris de la ciutat que romandran encesos fins després de la diada de Reis. Enguany i per promoure la mobilitat dels vianants, potenciar el comerç adrianenc i les compres nadalenques especialment en les zones més comercials de cada barri de Sant Adrià, s’avançarà la data de l’encesa de llums 15 dies.

Com a novetat també s’ampliarà el nombre de vies on s’instal·larà l’enllumenat nadalenc, als carrers de l’any passat se sumen els següents: c. d’Antoni Puigvert, c. de Clara Campoamor, c. de Llevant, c. de Mahatma Gandhi, c. de Marta Mata, c. de Ramon Llull i pl. Vint -i-cinc d’octubre. Les llums són de tipus led i per tant de molt baix consum elèctric.

Sant Adrià de Besòs, 11 de novembre de 2022

arxivat sota: