L' Ajuntament aportarà 22.512 € per a llibres, material escolar i activitats pedagògiques

Els centres escolars públics del municipi gestionaran els ajuts que es destinaran a les famílies que no poden fer front al pagament

L’ Ajuntament ha signat els convenis de col·laboració amb els 6 centres escolars públics del municipi, en els quals s’ estableixen les aportacions econòmiques municipals destinades a ajudar a les famílies adrianenques que no poden fer front al pagament de llibres, material escolar i activitats pedagògiques. Els ajuts de tots els centres sumen una aportació de 22.512 €.
Els centres públics d’educació de la ciutat a conseqüència de la situació econòmica que pateixen algunes famílies, es troben des de fa temps amb problemes per cobrar l’import tant del material com de les activitats que organitzen. Davant d’aquesta conjuntura, la Regidoria d’Educació impulsa aquest paquet d’ajuts per quart any consecutiu, per tal de donar suport tant als centres, com als pares i mares que no poden fer front a aquesta despesa.
La gestió de les ajudes la faran els centres docents, només les podrà rebre l’alumnat que no presenti cap problema continuat d’absentisme escolar, i les famílies assumiran un mínim del 20 % del cost dels llibres, el material i les activitats escolars.

Sant Adrià de Besòs, 22 de setembre de 2016

arxivat sota: