L' Ajuntament organitzarà una segona edició de la Ruta Tapa

Les tapes de la Granja Ca la Tere, la Cafeteria Ateneu i la Formatgeria D’Origen, les més ben valorades per als ciutadans

Un cop finalitzada La primera Ruta Tapa de Sant Adrià, l’equip de govern valora molt positivament la participació tant dels establiments col·laboradors com dels ciutadans i ciutadanes que s’han acostat per provar les propostes gastronòmiques.

Els 19 establiments participants van preparar unes 6.000 tapes i un centenar de persones van introduir les butlletes per valorar la seva qualitat a les urnes instal·lades als bars, a l’Ajuntament i al Centre Polidor. Donada la bona acceptació de la iniciativa l’Ajuntament es planteja organitzar una segona edició en altres dates, com per exemple Nadal, i ampliar-la a altres barris del municipi.

Un cop fet el recompte de totes les butlletes i les puntuacions atorgades, els establiments més ben valorats han estat: 1r Granja Ca la Tere, 2n Cafeteria Ateneu i 3r Formatgeria D’origen. Divendres 30 de setembre al matí, l'alcalde, Joan Callau visitarà als guanyadors i els farà un reconeixement.

El mateix dia a la recepció del Mercat d’Abastaments, a les 11.30 h, s’extrauran a l’atzar tres butlletes, de les 100 que es van introduir a les urnes, que rebran els següents premis: un sopar o dinar per a quatre persones a l’establiment guanyador i dos lots de productes.

Sant Adrià de Besòs, 23 de setembre de 2016


arxivat sota: