Lliurament de premis del XVè Concurs d'idees de negoci

El passat 17 de juny va tenir lloc el lliurament de premis del Concurs d'idees de negoci, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica. Aquest concurs s’adreça, d’una banda, a l'alumnat de quart d'ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres d'ensenyament del municipi, i a les persones d'entre 16 i 25 anys de Sant Adrià, de l'altra, i vol fomentar l'esperit emprenedor i premiar la creativitat dels joves.

Enguany hi han participat un total de 162 alumnes dels centres Col·legi Sant Gabriel, Escola Túrbula, Institut Escola Sant Adrià de Besòs i Institut Manuel Vázquez Montalbán, amb un total de 113 projectes de negoci desenvolupats en diferents àmbits econòmics.

Durant l'acte, celebrat al Museu de la història de la immigració de Catalunya (MhiC), es van lliurar els premis a les dues categories establertes: d’una banda, la idea de negoci, i de l’altra, el centre d’ensenyament. La primera es divideix en tres subcategories: idea més innovadora, idea més viable i idea més sostenible i solidària, en cadascuna de les quals es donen tres premis —de 600, 300 i 150 €—. Pel que fa a la categoria de premis als centres d’ensenyament, hi ha un primer premi de 800 €, un segon de 400 € i un tercer de 200 €.

Els projectes i centres guanyadors han estat els següents:

PREMIS A LA CATEGORIA: IDEES DE NEGOCI
INNOVACIÓ VIABILITAT SOSTENIBILITAT I/O SOLIDARITAT
Nom del projecte Nom del projecte Nom del projecte Premi
1r FACE ID BANCARI RÍO SA EUNOIA 600 €
2n MOTO-SHIELD LA TENTACIÓN AUTO-TROLLIE 300 €
3r GET WELL, S.L. CUSTOM PERFORMANCE BCN IN-WET 150 €
PREMIS A LA CATEGORIA: CENTRES D'ENSENYAMENT
Nom del centre Premi
1r Institut Manuel Vázquez Montalbán 800 €
2n Institut Escola La Mina 400 €
3r Col·legi Sant Gabriel 200 €

Sant Adrià de Besòs, 21 de juny de 2022

arxivat sota: