No us perdeu la Festa dels Passadors!

14, 16, 17 i 18 de febrer


Dimecres 14 de febrer

18 h - Hora del conte a la Biblioteca Sant Adrià: Els passadors i la serpent ferotge

Divendres 16 de febrer

18 h - Actuació de la Benet Bails Big Band, al Casal de Cultura (c. M. de Déu del Carme, 22).

Dissabte 17 de febrer

10.30 h - Matinal infantil amb tallers, circuits de jocs i parades d'entitats, a la pl. de la Vila

Trobada d'urban sketching, oberta a tothom, amb la participació de "Dibuixem Badalona" i "Urban Sketchers Barcelona". Tota la informació i inscripcions a: www.uskbarcelona.cat

11.30 h - Cercavila amb la Benet Baïls Marching Band. Presentació de la banda musical de l'Escola Municipal de Música Benet Bails. Recorregut: av. de Catalunya (zona vianants) des de Corts Catalanes fins arribar a la pl. de la Vila.

12 - Ruta cultural. Sortida des de la pl. de l'Església: Els ponts de Sant Adrià, a càrrec de Balu Verd Urbà. Inscripcions a www.rutesculturasab.wolrdpress.com.

Teatre a l'Ateneu Adrianenc, a les 18 h

Diumenge 18 de febrer

10.30 h – Inici del cercavila de la Festa dels Passadors a l'Arc de Sant Adrià. Recorregut: Pont dels Passadors, av. de Catalunya i pl. de la Vila (entrada i lluïment d'entitats)

12 h - Festa infantil a la pl. de la Vila

El cercavila és un homenatge a l'ofici de passador...t'animes a participar fent de passador o passadora? (porta a coll-i-be els teus infants)

Entitats participants: Dones del Futur, Unesco Sant Adrià, Ateneu Adrianenc, Tronada, SamBa-So, Grup de sardanes d'Òminum Cultural, Agrupament i Guia Sant Adrià, Colla Castellera Els Passadors, Associació Amics del Besòs, Escola Municipal de Música Benet Bails, grup de teatre de l'Ateneu Adrianenc i comerços de Sant Adrià.

  • Si ets un comerç de la ciutat pots participar lliurement decorant el teu aparador amb motius relacionats amb les passadors i/o els gegants de la ciutat. Ajuda'ns a vestir la festa!
  • En cas de pluja es publicarà en aquesta web i a les xarxes municipals l'espai alternatiu per a les activitats de la Festa dels Passadors.

Sant Adrià de Besòs, 8 de febrer de 2024

arxivat sota: