Nova edició del Cicle de Concerts de primavera

28 d'abril, 5 i 12 de maig, a les 20.30 h, a l'Ateneu Adrianenc

Com ja és tradició amb l’arribada de la primavera arriben també els Concerts didàctics que es fan, ininterrompudament des de 1998, a la nostra ciutat. Amb el suport de l’Ajuntament, el patrocini de l’empresa TERSA i l’organització de l’Orquestra de Cambra Amics dels Clàssics, que dirigeix el mestre Joan Palet, es faran tres concerts de primavera, a les 20.30 h, a la sala gran de l’Ateneu Adrianenc (c. d'Andreu Vidal, 7).

El primer anirà dedicat a la música escrita per compositors nascuts a Catalunya i serà el 28 d’abril, l’endemà de la patrona de Catalunya la M. de D. de Montserrat. En ell podrem escoltar obres de Segarra, Viola, Morera, Garreta, Toldrà, Granados, Planàs, Català i Guinovart.

Els altres dos concerts seran els clàssics d’aquesta època en els quals escoltarem joves concertistes que gaudiran de l’experiència, única a la seva edat, de fer de solistes acompanyats d’una orquestra, tocant una obra que ells han triat.

El dia 5 de maig, actuaran 6 violoncel·listes, una violinista i una clarinetista. El dia 12 de maig serà el torn del violí, el saxofon alt, el clarinet, la trompa i la trompeta. Tindrem l’oportunitat de conèixer obres poc corrents a les sales de concert.

Sant Adrià de Besòs, 25 d'abril de 2016

arxivat sota: