Inscripcions obertes fins el 18 de maig per participar a la 5a Cursa popular per l’ELA de Sant Adrià de Besòs

La carrera se celebrarà el diumenge 22 de maig

La carrera, organitzada pel club La Sansi i l’Ajuntament de Sant Adrià, tindrà lloc el diumenge 22 de maig i les persones interessades a participar-hi us podeu inscriure fins el 18 de maig en aquest enllaç. Enguany el límit d’inscripcions serà de 1.500 persones.

La pl. de la Vila (davant de l’Ajuntament) serà el punt de sortida tant de la cursa popular de 5 km, a les 9.30 h, com de la caminada de 3 km, a les 9.35h. Com a novetats d’aquesta cinquena edició cal destacar l'organització d' una cursa adaptada de 200 m (10.20h) i una cursa infantil de 800 m (a les 10.25h) que s’iniciaran també a la pl. de la Vila.

Finalitat solidària

La Cursa popular per l'ELA de Sant Adrià de Besòs té una finalitat solidària i, per això, part de la recaptació de les inscripcions anirà destinada a la Fundació Miquel Valls i a la RedELA. A les quatre edicions anteriors es van lliurar més de 13.000 € a aquestes dues entitats destinats a la recerca de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i de les seves famílies.

Enguany es faran diverses accions benèfiques, per tal de sumar a la recaptació, i també es podran fer donacions a través de la web de la cursa.

Sant Adrià de Besòs, 27 d'abril de 2022

arxivat sota: