Oportunitats de treball al Nadal

El Centre de producció cultural i juvenil Polidor ofereix dos tallers adreçats als joves per explicar com i on trobar feina
Oportunitats de treball al Nadal

Foto: wikipedia

L’època nadalenca genera oportunitats de treball estacional en alguns sectors econòmics que pot ser útil tant per ampliar l’experiència professional com per donar-se a conèixer a les empreses i per fer nous contactes.

Per tal de donar a conèixer les possibilitats que ofereix el mercat laboral durant aquests mesos el Centre de producció cultural i juvenil Polidor (pl. de Guillermo Vidaña, s/n) realitza aquest mes d’octubre dos tallers totalment gratuïts adreçats als joves:

Com i on trobar feina aquest Nadal
Dimarts 27 d’octubre, de 18 a 20 h. Organitza: Assessoria de l’Ocupació per a joves del Centre Polidor

En aquesta xerrada s’explicarà quines són les feines i perfils més demandats durant les vacances nadalenques, quins són els millors canals de recerca per a poder accedir-hi, i es donaran orientacions per afrontar amb èxit el procés de recerca de feina.

Treballar en estacions d’esquí. Dijous, 29 d’octubre, de 18 a 19.30 h. Organitza: Assessoria de Mobilitat Internacional per a joves del Centre Polidor

En aquesta sessió es donaran a conèixer les opcions per marxar a treballar a l’hivern a estacions d’esquí europees i es mostraran en detall quins són els perfils més sol·licitats, els requisits que s’han de complir i on trobar ofertes que puguin interessar a les persones assistents.

Sant Adrià de Besòs, 19 d’octubre de 2015

arxivat sota: