Presentació de la Diagnosi de Salut de Sant Adrià de Besòs

Dimarts 28 de juny, a les 18 h, al Casal Dalt de la Vila

El proper dimarts 28 de juny es presentarà la Diagnosi de Salut de Sant Adrià de Besòs. Serà a les 18 h, al Casal Dalt de la Vila (pl. de l’Església, 13), i comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Filo Cañete, i amb representants del Centre d’Atenció Primària Dr. Barraquer, del Centre d’Atenció Primària La Mina, de la Diputació de Barcelona i de l’Agència de Salut Pública.

La Diagnosi és el primer pas per identificar els reptes del municipi en termes de salut i poder elaborar el Pla d’Acció que inclourà els objectius a assolir i les accions i metodologies per donar resposta als reptes detectats.

En aquest document s’han recollit dades sobre l’estat de salut i les característiques socials, demogràfiques i ambientals, els recursos sanitaris i, a través de grups focals poblacionals i professionals s’han detectat les necessitats pel que fa a la salut dels ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià de Besòs.

La Diagnosi de Salut ha estat un treball elaborat conjuntament per l’Ajuntament, el Centre d’Atenció Primària Dr. Barraquer, el Centre d’Atenció Primària La Mina i l’Agència de Salut Pública, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

* Es recomana l'ús de mascaretes

Sant Adrià de Besòs, 22 de juny de 2022

arxivat sota: