Presentació de la Diagnosi en l'àmbit de la Salut Mental a Sant Adrià

Ahir dimecres, 15 de març, es va presentar la Diagnosi en l'àmbit de la Salut Mental a Sant Adrià de Besòs, al Casal Dalt de la Vila. L'alcaldessa, Filo Cañete, i el gerent de Serveis Socials, Josep Muñoz, van obrir l'acte i Laia Serra, tècnica de la subsecció de projectes i programes d'autonomia personal i dependència de la Diputació de Barcelona, va explicar el contingut de l'estudi.

La Diagnosi en l'àmbit de la Salut Mental a Sant Adrià de Besòs s'ha elaborat en dues fases: en la primera, s'ha fet un anàlisi més quantitatiu de les dades i s'ha dibuixat el mapa de recursos sobre salut mental al territori; en la segona fase, s'han organitzat grups de discussió per detectar les necessitats i prioritzar les línies estratègiques a treballar en un futur.

L'estudi l'ha dut a terme el Grup de Tecnologies Sanitàries i Resultats en Atenció Primària i Salut Mental (PRISMA) de la Unitat de Recerca i Desenvolupament del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Cal destacar també que l'elaboració de la Diagnosi ha estat possible gràcies a la participació i implicació de totes les persones que han col·laborat en les diferents fases, i de totes aquelles que participen des de fa anys a la taula de salut mental.

Sant Adrià de Besòs, 16 de març de 2023

arxivat sota: