Presentació del Casal Dalt de la Vila

Portes obertes divendres 27 de maig, de 18 a 20 h, i dissabte 28 de maig, de 10 a 13 h

El proper divendres 27 de maig, a les 18 h, tindrà lloc la presentació del Casal Dalt de la Vila (pl. de l' Església, 13), que comptarà amb l'assistència de l'alcaldessa, Filo Cañete.

L'equipament, que havia estat la seu del primer Ajuntament del municipi, serà un espai cultural polivalent amb tres sales amb capacitat per a 80 persones que permet la celebració de tot un ventall d'actes (una presentació d'un llibre, una xerrada, una taula rodona, tallers, cursos, reunions, casaments...) del consistori i de les entitats. L'espai serà la seu del Servei de Solidaritat i Cooperació (es desenvoluparan les activitats i el treball de dinamització) i acollirà també les reunions i activitats del Consell de Solidaritat.

Foto Casal Dalt de la Vila

La història de l’ edifici hi serà present tant en els noms de les tres sales ( «sala Escoles», «sala Dona» i «sala Ambulatori») com en la inscripció de la façana («Casa Consistorial») en record del seu passat com a antic Ajuntament. El Casal serà també ara el punt d’inici de les rutes culturals pel municipi.

Hi haurà portes obertes del Casal el mateix divendres 27 de maig, de 18 a 20 h i dissabte 28, de 10 a 13 h, perquè tothom qui vulgui pugui conèixer la instal·lació.

Sant Adrià de Besòs, 26 de maig de 2022

arxivat sota: