Rècord d’inscrits a la 6a cursa benèfica per l’ELA a Sant Adrià de Besòs

Rècord d’inscrits a la 6a cursa benèfica per l’ELA a Sant Adrià de Besòs

Foto: cedida per Club La Sansi

El passat 12 de maig va tenir lloc la 6a edició de la cursa per l'ELA a Sant Adrià de Besòs, organitzada per l'Ajuntament i La Sansi, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Un dels objectius d’aquest esdeveniment és donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als afectats de l’ELA.

1.005 inscrits es van donar cita a la ciutat per participar de les diferents proves del matí: la cursa dels 5 km, la caminada, i les curses infantils. Totes les distancies van fer rècord d’inscrits en aquesta 6a edició.

Els 5 km els va guanyar l’atleta Marc Bartolí amb 16'04, que entra al palmarès amb il·lustres guanyadors com Janis Viskers de Letònia, l'etíop Safidi, o el marroquí Radoune Nour.

En dones la guanyadora de 5 km va ser Montse Carazo amb 18'53 que succeeix al palmarès a la valenciana Roser Mañosa, a la italiana Giulia Rigodanza, l’Anglesa Katherine Chaplin, Sonia Gallego i l’Inna Lebedeva (Ucraïna) guanyadores de les anteriors edicions.

La cursa va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Filo Cañete, que va destacar la importància de visibilitzar la malaltia, i d’altres representants del consistori. També hi van assistir persones afectades per l’ELA, entre ells Jordi Sabaté.

Part de la recaptació final anirà destinada a Fundació Miquel Valls i RedELA.

Vídeos i imatges de la cursa

Sant Adrià de Besòs, 16 de maig de 2023

arxivat sota: