Procés d’adjudicació de 58 habitatges amb protecció oficial al barri de La Catalana

Les bases es publicaran el proper 24 de març i la recollida de sol·licituds començarà el 27 de març, fins el 5 de maig, al centre Polidor. Caldrà demanar cita prèvia.
Procés d’adjudicació de 58 habitatges amb protecció oficial al barri de La Catalana

Imatge virtual de la façana de l'edifici. Cedida per l' AMB

El proper 24 de març es publicaran les bases que regiran el procés d’adjudicació de 58 habitatges amb protecció oficial de venda de règim general promoguts per l’IMPSOL al sector R19 de La Catalana. Les bases es podran consultar en el Registre de sol·licitants d’habitatge amb protecció oficial que trobareu a la web de l’Oficina Municipal d’Habitatge Pla de Besòs i a la web de l’IMPSOL on a més podreu trobar tota la informació sobre aquesta promoció (bases, plànols, estoc, etc)

La recollida de sol·licituds, que tindrà lloc al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor, començarà el 27 de març fins el 5 de maig. Per lliurar-les caldrà demanar CITA PRÈVIA al web de l’Ajuntament. Les sol·licituds també es podran presentar a les oficines de l'IMPSOL.

Una vegada recollides totes les sol·licituds es farà un sorteig davant notari.

La promoció inclou diferents tipologies d’habitatges, de 2 i 3 habitacions, amb una superfície d’entre 50 i 90 m2. Tindran prioritat les persones que resideixin i que estiguin empadronades a Sant Adrià els últims tres anys de manera ininterrompuda o bé que acreditin haver estat antic resident empadronat durant tres anys de forma continuada dins dels darrers deu anys.

Es reservaran dos habitatges per a col·lectius amb mobilitat reduïda i sis per a col·lectius específics: famílies monoparentals, persones amb discapacitat psíquica i/o malaltia mental i víctimes de violència de gènere.

Cal recordar que per tal d’accedir a un habitatge amb protecció oficial a Sant Adrià de Besòs és imprescindible estar inscrit en el Registre de sol·licitants d’habitatge amb protecció oficial (amb resolució positiva) que trobareu a la web de l’Oficina Municipal d’Habitatge Pla de Besòs.

Sant Adrià de Besòs, 3 de febrer de 2023

 

arxivat sota: