Sant Adrià celebra l’encesa de llums de Nadal

Divendres 1 de desembre, a les 17.30 h, a la pl. de la Vila

El proper 1 de desembre, a partir de les 17.30 h tindrà lloc l'acte d'encesa dels llums de Nadal. Aquesta celebració, com en altres edicions, es farà a la pl. de la Vila i comptarà amb animació infantil amb el grup La Tresca i la Verdesca.

S’ il·luminaran carrers de tots els barris de la ciutat que romandran encesos fins després de la diada de Reis. Enguany s'ampliarà el nombre de vies on s'instal·larà l'enllumenat nadalenc, als carrers de l'any passat se sumen els següents: Rambleta, Torrassa, Antonio Machado, Pessebre Vivent i s’augmenten elements a l’av. Pi i Margall.

Els llums, que seran de tipus led i per tant amb un baix consum elèctric, romandran encesos tota la nit, com en edicions anteriors, ja que el cost és menor que programar en cada carrer l'apagada i l'encesa a una hora determinada.

L'encesa de llums donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal que podeu consultar en el PROGRAMA.

A banda de les activitats del programa, Unesco Sant Adrià organitzarà un concert solidari de gòspel el 17 de desembre, a les 17.30 h, a l' església de Sant Adrià, per recollir fons per a Càritas, i l'Ateneu Adrianenc oferirà representacions dels Pastorets els dies 23 i 30 de desembre i el 7 de gener, a las 18.30 h (compra de entrades a l' Ateneu Adrianenc).

IMPORTANT

L'horari del concert de l'Escola municipal de música previst en la programació per al 19 de desembre a les 18 h es modifica i serà a les 19 h.

Sant Adrià de Besòs, 24 de novembre de 2023

arxivat sota: