40 entitats esportives reben un homenatge en el I Open Solidari de l’Esport Spartadrià

Hi van participar esportistes d'elit de diferents disciplines
40 entitats esportives reben un homenatge en el I Open Solidari de l’Esport Spartadrià

L'alcalde i el regidor d'Esports amb alguns dels esportistes participants. Foto: Albert Bravo Fotografia

El passat diumenge 13 de desembre, el parc de la Pau i la platja del Fòrum van ser l’escenari de la primera edició d’una gran festa de l’esport adrianenc, l’Open Solidari de l’Esport Spartadrià 400.

A l’acte van participar prop de 40 entitats esportives que van rebre un reconeixement per la tasca duta a terme a la ciutat, juntament amb els esportistes Òscar Onrubia (bàsquet), Alberto de la Guia (corredor d’ultrafons) i Marta Tort (judo), molt vinculats a Sant Adrià.

L’alcalde, Joan Callau, el regidor d’Esports, Juan Carlos Ramos, i d’altres membres de la corporació van assistir a l’acte d’homenatge que també va comptar amb la presència dels esportistes Gervasio Deferr i Víctor Cano (gimnàstica), Jonathan Tineo (karate), Dani Salgado (futbol sala), Jordi Sans (waterpolo), Ivan Corrales (bàsquet), César Córdoba (boxa), Carlos Sala (atletisme) i Andrea Fuentes (sincronitzada) els quals també van participar en el lliurament de les plaques.

La jornada va cloure amb el dinar que l’empresa Open Catering va oferir a les entitats i als esportistes convidats com a mostra de suport a l’esport adrianenc. A més a més, Open Catering, en nom de l’esport de Sant Adrià, farà una aportació econòmica a la Marató de TV3, que enguany s’ha dedicat a la diabetis i l’obesitat.

La primera edició d’Spartadrià 400 va posar en valor l’esport adrianenc i el seu teixit associatiu, una xarxa d’entitats sòlida que porta a terme una important tasca de difusió de l’activitat física, sobretot dels esports més minoritaris, i de suport a la integració social.  Els joves i els infants adrianencs tenen al seu abast una oferta esportiva àmplia i diversa que, a banda dels esports més populars com el futbol o el bàsquet, també n’inclou d’altres menys coneguts com la lluita grecoromana, el corfbol, l’hoquei subaquàtic, el waterpolo, l’aikido, etc. D’altra banda, també es va destacar el paper que les entitats adrianenques desenvolupen transmetent valors (respecte, autoestima, autonomia, cooperació, hàbits saludables, etc.) a través de l’esport. Les entitats esportives i l’esport són un actiu imprescindible de la societat adrianenca tant pel que fa a promoure l’activitat física com a la inclusió i la cohesió social.

Sant Adrià de Besòs, 16 de desembre de 2015


arxivat sota: