XV Bicicletada del Besòs

La pedalada tindrà lloc el 7 de maig i recaptarà fons per a la celiaquia

La XV Bicicletada del Besòs, se celebrarà el pròxim diumenge 7 de maig. La gran novetat d’enguany és que la pedalada servirà també per recaptar fons per a la celiaquia, per aquest motiu s’ha afegit l’etiqueta #Kmperlaceliaquia.

L’ empresa catalana Proceli, líder en la fabricació de productes sense gluten, apadrinarà els quilòmetres recorreguts pels participants. Cada quilòmetre equivaldrà a 0,10 euros, que seran destinats a la investigació en patologies relacionades amb la ingesta de gluten a través de la Segona Beca Celíacs Catalunya. L’objectiu és que entre tots els participants s’assoleixin els 20.000 quilòmetres.

Recorregut i festa final
Aquesta és una pedalada no competitiva, amb diferents distàncies i dissenyada per a tots els públics. La prova s’iniciarà a les 9.30 h a les sortides de Granollers, Montornès del Vallès i, per segon any consecutiu, Parets del Vallés. A les 10.30 h es podran incorporar els participants des dels punts habilitats a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet.

Com sempre, l’arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs, a Sant adrià de Besòs, on s’organitzarà una festa de l’esport i la natura. Hi haurà, entre altres activitats, tallers de zumba, d’elaboració de barretes energètiques sense gluten, de caixes-niu, un basquet inflable i actuacions de hip hop. Perquè les persones participants i els acompanyants puguin gaudir d’aquestes propostes s’habilitarà un pàrquing on deixar les bicicletes.

Més informació: Consorci Besòs Tordera

Sant Adrià de Besòs, 4 de maig de 2017


arxivat sota: