XVI Jornada de la Salut

Dissabte 21 de maig, d'11 a 14 h, a la plaça de la Vila

El proper dissabte 21 de maig l’Ajuntament organitza per setzè any consecutiu la Jornada de la Salut, un espai que té com a objectiu promoure la salut de la població. Les persones que vulguin visitar els estands ho podran fer d’11 a 14 h, a la plaça de la Vila.

Els ciutadans i ciutadanes trobaran informació de primera mà de professionals de la medicina sobre aquells aspectes de la salut que els preocupen. Recomanacions d’exercici físic; informació sobre la dieta mediterrània i els seus beneficis; l’ús adequat dels medicaments; els hàbits saludables; el trastorn de dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH); el control de la tensió arterial, la importància de la higiene de les mans i la prevenció de la diabetis, de les malalties respiratòries, del càncer cutani i de pròstata, són només alguns dels aspectes sobre els que els visitants es podran informar.

Hi participen els centres d’atenció primària Doctor Barraquer i La Mina, de la Fundació de l’Hospital de l’Esperit Sant, del Centre d’Atenció Especialitzada Doctor Barraquer de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, de la Plataforma TDAH i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A més a més, el 26 de maig, a les 18.30 h, tindrà lloc una xerrada sobre estrès i salut, a càrrec de Núria Gondón, psicòloga clínica de la Fundació Hospital Esperit Sant. La xerrada, vinculada a la Jornada de la Salut es farà a la Biblioteca Sant Adrià (pl. de Guillermo Vidaña, s/n)

Programa de la Jornada

Sant Adrià de Besòs, 17 de maig de 2016

arxivat sota: