2N RECOMPTE DE LA GENT SENSE SOSTRE A SANT ADRIÀ

El proper 17 de maig de 2017

La gent que dorm al carrer ha anat augmentant a les nostres ciutats en els darrers anys de crisi. A instàncies del Parlament de Catalunya, i amb l'impuls d'entitats que atenen aquests col.lectius, s'estan promovent recomptes per saber quantes persones viuen al carrer als diferents municipis.

Un recompte és un fotografia del nombre de persones que dormen al carrer en un municipi delimitat i concret en una nit determinada. Així doncs, un recompte no registra tothom de la zona que dorm al carrer habitualment. Tot i així es tracta d'un mètode efectiu per tal de mesurar l'abast del problema i analitzar el seu progrés en el temps.

Un recompte necessita la implicació de diferents agents del territori: ajuntament, ciutadants que participen de manera voluntària, entitats socials, etc.

A Sant Adrià de Besòs ens hem trobat un seguit d'entitats, coordinades per l'Ajuntament, per tal de dur a terme el segon recompte en el nostre municipi el dia 17 de maig de 2017, aquesta data coincideix amb el recompte que es farà també a la ciutat de Barcelona.

Si estàs interessat/ada en participar con a voluntaria/ària posa't en contacte amb l’Ajuntament de Sant Adrià 93 3812004 extensió 7029 (Isabel) o 7039 (Montse), per donar les teves dades, o envia un mail a:

ssocials1@sant-adria.net amb les següents dades:

- Nom i cognoms.

- Data de naixement.

- DNI/NIE/Passaport.

- Adreça.

- Telèfon.

- Mail.

- Tens experiència en recomptes anteriors?

- Pertanys a alguna entitat i quina?

Gràcies per la teva participació

arxivat sota: