El passat 10 d'octubre vam celebrar el Dia mundial de la Salut Mental

entre les diferents activitats organitzades, el challenge #donauncopdemaperlasalutmental#, i la lectura d'un manifest elaborat pels usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Badalona

El passat 10 d'octubre vam celebrar el Dia mundial de la Salut Mental amb diferents activitats organitzades per la Taula de Salut Mental de Sant Adrià de Besòs, Projecte Acces del Consorci de la Mina, SRC Bètula de BSA, Centre Fòrum de Parc de Salut Mar i Servei Prelaboral Bètula de SMBN .
Sota el lema Fes una pausa per la salut mental, les entitats que treballen per la salut mental al nostre municipi van posar una paradeta al mercat dels encants, on animaven a la gent a participar en el challenge #donauncopdemaperlasalutmental#. Es tractava de fer-se una foto de la ma, i prendre un cafè amb els participants de les entitats. També va tenir lloc una dinàmica participativa per tal de sensibilitzar a la població, al final de la qual es va llegir un manifest elaborat pels usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Badalona. Link al manifest.

arxivat sota: