Torna el CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català, amb 5 projeccions a l’OCine de Badalona

El CINC torna a Badalona i porta aventures, humor i diversió per a tota la família. Durant els mesos de novembre i desembre, grans i petits tindran l’ocasió de veure èxits com “Mòmies” i “Super Mario Bros: La pel·lícula”

Les projeccions són aptes per a tots els públics i es faran cada dissabte del 4 de novembre al 2 de desembre, a les 16 h, a l'OCine Màgic de Badalona. Les entrades tenen un preu únic reduït de 4,90 €.

Tota la informació d’aquesta edició del CINC, juntament amb les sinopsis i els tràilers de les pel·lícules, és al web del CNL de Badalona i Sant Adrià i al portal de cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística. 

El CINC compta amb una llarga trajectòria a la ciutat de Badalona i ha acostat el cinema infantil en català a un gran nombre d’infants i famílies. És un programa de la Secretaria de Política Lingüística, que té l’objectiu de fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. Compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.