Fira d'artesans i comerç al carrer

Aquest dissabte torna la fira d'artesans

Aquest dissabte, 27 d'abril, la trobareu a la plaça de la Vila en el seu horari habitual de 9:00 a 20:00 hores.

La fira se celebra el darrer dissabte de cada mes, excepte els mesos de juliol i agost. En 2024, la Fira avança la data de celebració una setmana els mesos de març, juny i desembre a causa de les festivitats de Setmana Santa, Sant Joan i Nadal.

Durant l'any 2024 la trobareu en les dates següents: 27 de gener, 24 de febrer, 23 de març, 27 d'abril, 25 de maig, 22 de juny, 28 de setembre, 26 d'octubre, 30 de novembre i 21 de desembre.

Hii participen 10 firaires, parades que venen productes elaborats de forma artesanal: mel, vins i caves, embotits, formatges, fruites i verdures, coques, llaminadures, tes i espècies i garapinyades. Enguany, s'ha incorporat una artesana que ven productes tèxtils teixits a ganxet. 

L'ajuntament dona continuïtat a la jornada de comerç al carrer que va encetar l'any passat. Així, un dissabte al mes, coincidint amb les dates en què se celebra la fira d'artesans, tots els comerços que així ho vulguin podran instal·lar a peu de botiga, i en horari comercial, una parada, taula o estructura similar amb l'objectiu de vendre els seus productes i promoure els seus serveis. Aquesta iniciativa, que es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, vol potenciar el petit comerç de proximitat.