CAVALCADA DE REIS: Informació important

Recomanacions de l'Ajuntament de Sant Adrià per la cabalcada del proper dijous 5 de gener a partir de les 17.30h

La Cavalcada de Reis és una acte esperat per tota la ciutat que aquest any recuperem amb total normalitat després de la greu situació ocasionada per la pandèmia i les restriccions l’any passat. No hem d’oblidar, però, que encara estem patint una situació complicada i aquesta pandèmia està malauradament activa.

És per això que des de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs es volen fer unes recomanacions per tal de garantir la seguretat de tothom.

Estimació horària cavalcada

Des de fa uns anys es fa un registre d’horari de pas que ens permet fer una estimació d’hora de pas pels diferents llocs de la ciutat. Consulteu l'horari i aneu al lloc que escolliu amb una antelació MÀXIMA de 10-15 minuts de l’horari estimat.

LLOC

Horari estimat de pas

Sortida des de c. Balmes (Montsolís)

17.30h

Entrada per Via Trajana (Via Trajana)

17.40h

Via Trajana/Ctra de Mataró cap a Pius XII (Besòs)

18.00h

C. Argentina

18.10h

CC Besòs (c. Frederica Montseny,1 )/c. Sant Raimon de Penyafort

18.30h

C. Ponent (Mina)

18.40h

C. Cristòfol de Moura (La Catalana)

19.00h

C. Torrasa / c. Olímpic (Sant Joan Baptista)

19.15h

Estació Renfe (gir pujada av. de la Platja)

19.30h

Gir c. Pi i Gibert a av. Catalunya

19.55h

Av. Catalunya/ av. Corts Catalanes (Sant Adrià Nord)

20.00h

Pl. de la Vila

20.15h

c. Pi i Maragall/ c. Major (Casc Antic)

20.25h

c. Ricart i final a l'entrada de l'Ajuntament

20.50-21h

IMPORTANT: L’horari és una estimació a partir de la sortida puntual i sense cap incidència al recorregut. És del tot improbable el pas abans de l’hora indicada tot i que sí pot haver algun retard (no superior a 10 minuts si no hi ha hagut alguna incidència greu).

La cavalcada de reis de Sant Adrià és pot gaudir fàcilment des de diversos punts de la ciutat ja que és un recorregut extens. Eviteu concentrar-vos en llocs com l’Avinguda Catalunya o la plaça de la Vila i escolliu altres punts que us permetin mantenir distàncies.


Vigileu als infants

Durant el matí del dia 5 tindrem a la vostra disposició a la planta baixa de l’Ajuntament polseres per anotar telèfon i identificar als petits/es en cas de pèrdua. Però un bon sistema també és escriure un telèfon de contacte en una ma o fer-li un petit penjoll de cartolina amb dades de contacte.

Una cavalcada inclusiva i per tothom

- S’han previst dos espais per infants o persones amb sensibilitat acústica per on es passarà sense música (però sí amb llum):

  • Al final del Pont de Via trajana cap a carretera de Mataró (per davant de l’Església Santa Juliana i Santa Semproniana) fins a PiusXII (davant escola Túrbula): horari aprox. 17.55h.
  • Al carrer Major (des de l’inici fins al final): horari aprox. 20.25h.

- Per a les persones i infants amb discapacitat auditiva, el discurs dels reis la balconada de l'Ajuntament estarà traduït al llenguatge de signes.