Enquesta per denominar un nou equipament municipal al Barri de la Catalana

L’Ajuntament de Sant Adrià disposa d’un espai municipal al carrer del Pessebre Vivent, 12 (entrada per parc del Circ Raluy). Aquest equipament social serà el centre de l’activitat sociocultural i cívica al barri. Dins del procés de posta en marxa es vol donar a aquest espai un nom que l’identifiqui i li doni identitat al barri.

Disponible al Decidim per Sant Adrià l’enquesta per escollir el seu nom.

Com ho farem?

El procés consta de 4 fases:

 1. Informació i fase de propostes. Aquesta fase va finalitzar el passat 25 de juny amb la presentació de tres propostes:

  - Centre Cívic La Catalana

  - Veïns per La Catalana

  - Bernat Pescaire

 2. Validació i publicació de propostes finalistes. Fase realitzada i fase actual ambla publicació de la present notícia.

 3. Votació (del 18 al 27 de julio de 2023) Durant aquesta fase es pot votar una de les propostes finalistes a través de la Plataforma Decidim per Sant Adrià                                     

  Punts de suport per accedir a la Plataforma:

  Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor, de 17 a 20 h.

  Centre Cultural Besòs, de 17 a 20 h.

 4. Retorn (28 al 31/07 ) Escrutini i publicació de resultats


Votació de les propostes finalistes

S’incia doncs, la fase 3 del procés amb la votació de les tres propostes esmentades i que es podrà realitzar a través d'un formulari en línia en la Plataforma Decidim per Sant Adrià del 18 al 27 de juliol .

Com podrem seguir els resultats?

Tot el procés i els seus resultats es publicaran i es podran seguir mitjançant la Plataforma Decidim per Sant Adrià i es farà difusió per la web municipal i xarxes socials municipals.