Va de Besòs

El dissabte 15 d'octubre tindrà una lloc una jornada festiva de reivindicació del patrimoni compartit al Parc Fluvial del Besòs.

El dissabte 15 d'octubre tindrà una lloc una jornada festiva de reivindicació del patrimoni compartit al Parc Fluvial del Besòs en el seu tram baix i als espais urbans propers amb activitats diverses en un horari de 10h a 17.30h.  

S’organitza en quatre pols: el Parc del Litoral de Sant Adrià de Besòs, el Parc de les Aigües de Montcada i Reixac, Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, el barri de Bon Pastor i Pont del Molinet de Barcelona.

Les activitats i inscripcions es poden veure al web de la jornada

Cada zona disposa d’espais on poder realitzar activitats esportives, tallers, demostracions, píndoles culturals, accions performatives i musicals, tallers didàctics i activitats per a totes les edats. També hi ha àrees de descans i punts de degustació.

El tret de sortida de la Jornada és al Parc de les Aigües, de Montcada i Reixac i la cloenda, al Parc de Can Zam, de Santa Coloma de Gramenet, a partir de les 18h.

Si ja coneixes el Parc Fluvial del Besòs, tindràs l’oportunitat de gaudir de tot tipus d’activitats que et permetran viure’l de manera diferent. I si encara no coneixes aquest pulmó verd, no t’ho perdis! Vine a descobrir aquest diàleg entre el Besòs i la resta de la metròpoli.

L’acció està impulsada pels ajuntaments de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montcada i Reixac i el Consorci del Besòs.