XXV Festa dels Passadors

Aquest any, 2024, es realitza la XXVa edició de la Festa dels Passadors, a càrrec de Dones del Futur i Unesco Sant Adrià, conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Adrià, i la col·laboració de l'Ateneu Adrianenc, Associació Amics del Besòs i l'Escola municipal de música Benet Baïls.

Per celebrar el XXVè aniversari de la Festa dels Passadors, des de Dones del Futur i Unesco Sant Adrià, conjuntament amb el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, s'han organitzat una sèrie d'activitats del 14 al 18 de febrer, de 2024.

La Biblioteca Sant Adrià, el Casal de Cultura i l'Ateneu Adrianenc seran els espais que acolliran aquestes activitats, entre el 14 i el 18 de febrer. 

Entre d'altres activitats podreu escoltar el conte dels Passadors a la Biblioteca, dimecres 14, gaudir d'un concert de la Benet Baïls Big Band al Casal de Cultura divendres 16, participar a la trobada d'urban sketchers a la Plaça de la Vila  dissabte 17, o bé escoltar, per primera vegada, la Benet Baïls Marching Band, amenitzant els carrers del municipi dissabte al matí.

També podrem gaudir d'una ruta cultural, a càrrec de Blau Verd Urbà, dissabte 17 a les 12h. (Cal inscripció prèvia a https://rutesculturasab.wordpress.com  )

I diumenge 18, el plat fort....Cercavila amb les entitats de Cultura Popular i Tradicional del municipi, per acabar a la Plaça de la Vila amb una gran festa d'animació infantil.

Us ho perdreu? La Geganteta Eulàlia no, segur que no!!

arxivat sota: ,