V Open Internacional d’Escacs Sant Adrià 2023

Aquest torneig, que pertany al XIX Circuit Català d’Oberts Internacionals de la Federació Catalana d’Escacs, tindrà lloc del dijous 11 al divendres 18 d’agost, al CFA Sant Adrià de Besòs (Edifici Fiveller).

Pròximament se celebrarà el V Open Internacional d'Escacs a Sant Adrià.

El torneig, que pertany al XIX Circuit Català d'Oberts Internacionals de la Federació Catalana d'Escacs, és obert a tots els jugadors que tinguin llicència de la Federació Catalana d'Escacs, la FEDA o la FIDE.

Es jugaran 9 rondes durant vuit dies consecutius, del dijous 11 al divendres 18 d'agost, ambdós inclosos, jugant doble ronda el diumenge 13 d'agost.

El local de joc serà el CFA Sant Adrià de Besòs (Edifici Fiveller), Carrer Joan Fiveller, 11, a 5 minuts caminant de l'estació de Metro L2 Artigues-Sant Adrià. El local està adaptat per discapacitats físics i  aire condicionat.

Les sessions de joc començaran cada dia a les 17:00 h pels dos grups, excepte diumenge 13 d'agost i divendres 18, que començaran a les 9:30 h.


El director del Torneig serà el Sr. Lluís Ródenas Balañá. Els àrbitres seran el Sr. Miquel Fernández-Díaz Mascort (AI) com a Àrbitre principal, i els Srs. Ricard Llerins Bonet i Daniel Gómez Cortés com a Àrbitres Adjunts, que pertanyen al CTA de la FCE.

L'entrega de premis serà el divendres 18-08-2023 cap a les 14:00 h, després d'acabar la darrera ronda.

Hi haurà un total de 3.030 € en premis