COM EM PUC PREPARAR L’EXAMEN ACTIC?

L’ACTIC (“acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”) és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Per tal d'obtenir l'acreditació de l'ACTIC pots prepara-te la prova de manera presencial o amb llibres i/o material web.

Actualment a Promoció Econòmica dins del marc dels cursos per a la Millora Sociolaboral organitzem un curs presencial per a la preparació de l'ACTIC BÀSIC. Té una durada de 180h de dilluns a divendres del 16 de setembre al 18 de novembre en horari de 09:15-13:15 amb un cost de 20 euros.  Pots fer la preinscripció  omplint aquest formulari.

Tanmateix pots prepara-te la prova per lliure, consultant els següents recursos:

Preparació ACTIC

A Sant Adrià de Besòs pots fer la prova als següents centres col·laboradors :

  • Promoció Econòmica. Edifici Besòs. Plaça Frances Michelí i Jové sn.
  •  CFA Sant Adrià de Besòs.  Carrer Frederica Montseny 1.

La sol·licitud d’acreditació i l’obtenció del certificat són telemàtics a través del web de l'ACTIC. No cal esperar cap convocatòria per presentar la sol·licitud.