Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Formació per a persones emprenedores i empresàries

El servei de Suport Empresarial de l’Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, ofereix les següents accions formatives adreçades a persones emprenedores i empresàries durant els mesos de setembre a desembre.

Evoluciona les idees pensant en clau de model de negoci

Objectiu: Aportar noves perspectives sobre el procés d'emprendre, donant a conèixer l'eina d'anàlisi de model de negoci i com aplicar-la.

Dates: 19 i 22 de setembre

Horari: de 17 a 20 h

Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci

Objectiu: Donar els indicadors tangibles per tal de saber si una idea és viable i oferir eines de fàcil utilització per a les persones emprenedores.

Dates: 26 de setembre

Horari: de 15 a 20 h

Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci

Objectiu: Conèixer les eines per a desenvolupar una identitat corporativa professional que els permeti assolir els seus objectius comercials.

Dates: 29 de setembre

Horari: de 16 a 20 h

Fiscalitat per a empresaris/àries individuals i societats civils

Objectiu: Aprendre els conceptes més habituals i el funcionament del càlcul d'impostos per planificar una estratègia tributària de gestió del negoci.

Dates: 3, 5, 10, 17 i 19 d'octubre

Horari: de 16 a 20 h

Aquest curs inclou consultoria individual a les empreses participants posterior a l'acció formativa.

Mindfulness

Objectiu: Ajudar al desenvolupament i l'increment d'algunes habilitats bàsiques com la captació d'atenció, concentració, gestió adequada dels estats emocionals i millora de la comunicació.

Dates: 7, 14, 21 i 28 d'octubre

Horari: de 15 a 20 h

Com elaborar un pla de promoció i difusió del meu negoci

Objectiu: Oferir un seguit d'eines de màrqueting que els permetin millorar la seva competititvitat i la relació amb els consumidors actuals.

Dates: 24 i 26 d'octubre

Horari: de 13.45 a 16.45 h

Fiscalitat adreçada a socis/sòcies de Societats Limitades

Objectiu: Conèixer els conceptes més habituals i el funcionament del càlcul de l'impost de societats per planificar una estratègia tributària de gestió del negoci.

Dates: 3, 10, 17 i 24 de novembre

Horari: de 16 a 20 h

Neuromàrqueting. La clau de l'èxit en temps de crisi

Objectiu: Proporcionar nous coneixements sobre els processos cerebrals que determinen el comportament de les persones abans de les seves decisions de compra i consum de productes i serveis per facilitar la venda.

Dates: 7, 14, 21 i 28 de novembre

Horari: de 15 a 20 h

Esprem Facebook i WhatsApp al teu negoci

Objectiu: Aprendre amb profunditat les dues xarxes socials més utilitzades, donant a conèixer tant la part tècnica com la referent a la comunicació per poder utilitzar-la diàriament amb èxit en l'activitat empresarial.

Dates: 12, 15 i 19 de desembre

Horari: de 14 a 18 h

Totes les activitats tindran lloc a l’Edifici Besòs (pl. Francesc Micheli i Jové, s/n)

Si esteu interessats/ades, cal inscriure-us a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les seves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl@sant-adria.net. Si teniu empresa creada, faciliteu el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. Us informem que les places són limitades i l'assistència a la formació és gratuïta.

Les dates estan subjectes a possibles modificacions. Us mantindrem informats/ades de l'inici de cada curs a través del web www.sant-adria.net.