Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

“Fem ocupació per a joves”

Reposador/a de grans superfícies

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha obert convocatòria pel proper “Fem ocupació per a Joves “. L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs participa en aquesta edició cercant diferents perfils professionals.

Aquest programa pretén millorar les possibilitats d’inserció laboral dels joves en atur, amb manca de qualificació especialitzada i prioritàriament amb experiència professional. En concret, s’adreça als joves de 18 a 29 anys, no necessàriament inscrits a la Garantia Juvenil, demandants d’ocupació que disposen del títol d’ensenyament secundari obligatori, de batxillerat, o bé d’un cicle formatiu de grau mitjà.

Per aconseguir aquest objectiu es vol dissenyar un itinerari dual de formació-contractació, basat en les següents accions:

  • Experiència professional mitjançant contracte de treball.

  • Orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a:

Secció de Formació i Ocupació

Plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n

08930 Sant Adrià de Besòs

Telèfon: 93 462 28 74 – 93 462 06 25

A/e: femocupacio@sant-adria.net

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, la Resolució TSF/2937/2017, de 14 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria de l'any 2017 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa "Fem Ocupació per a Joves i la Resolució TSF/2936/2017, d’1 de desembre per la qual s'obre la convocatòria anticipada per al 2018 per a la concessió de subvencions destinades a la realització de les actuacions del Programa "Fem Ocupació per a Joves”.