Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Lliurament de premis del XIIè Concurs d'idees de negoci.

Participació de més d'un centenar de projectes de negoci de diversos àmbits econòmics.

El passat 25 de maig, va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Adrià el lliurament de premis del Concurs d'idees de negoci que per dotzè any consecutiu ha organitzat la Regidoria de Promoció Econòmica. Aquest concurs, adreçat a l'alumnat de quart d'ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres d'ensenyament del municipi, d'una banda, i a les persones d'entre 16 i 25 anys de Sant Adrià, de l'altra, té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor i premiar la creativitat dels joves.

La iniciativa s'ha acompanyat, de seminaris impartits per l’Ajuntament als centres educatius del municipi i a l’Edifici Besòs sobre generació d'idees i creació d'empreses i de tallers de creativitat.

En aquesta edició han participat un total de 173 alumnes dels centres Col·legi Sant Gabriel, Escola Túrbula, Institut Escola Sant Adrià de Besòs i Institut Manuel Vázquez Montalbán, amb un total de 109 projectes de negoci que es poden aplicar en diversos àmbits econòmics.

Durant l'acte es van lliurar els premis a les dues categories establertes: d’una banda, la idea de negoci, i de l’altra, el centre d’ensenyament. La primera es divideix en tres subcategories: idea més innovadora, idea més viable i idea més sostenible i solidària, cadascuna de les quals inclou tres premis —de 600, 300 i 150 €—. Pel que fa a la categoria de premis als centres d’ensenyament, hi ha un primer premi de 800 €, un segon de 400 € i un tercer de 200 €.

Veure vídeo Acte Lliurament de Premis del XIIè Concurs Idees de Negoci:

https://www.youtube.com/watch?v=MLbKY3KNdJM&feature=youtube_gdata